Groepswandeling · 28. januari 2018
Een nieuw jaar en dus weer nieuwe wandelingen. Ook in 2018 hopen we weer een aantal mooie wandelingen te organiseren. Samen met onze wandelaars gaan we weer genieten van een aantal mooie wandeltochten.

Nederlandse landgeiten Trage tocht Maasduinen.
Groepswandeling · 23. september 2017
Dit keer reisde we af naar Afferden (Limburg voor de ''Trage tocht''. Een mooie wandeling van 17 km dit keer georganiseerd door Lei en Petra. De wandeling was erg afwisselend met bos, vennen, akkers, en heidevelden.

Hazelworm Beverbeek tussen Hamont-Achel.
Groepswandeling · 27. augustus 2017
Dit keer een mooie wandeltocht georganiseerd door Mart en Yvette. Dit keer reisde we af naar het Belgische Hamont-Achel, slechts enkele kilometers van de Nederlandse grens. Een prachtig bosgebied in de Belgische Kempen.

De Koepelroute, verschillende jacht en theekoepels.
Groepswandeling · 16. juli 2017
Op zondag 16 juli hebben we met de wandelpool ''De Koepelroute'' vanuit het Brabantse Achtmaal gewandeld. Zoals de naam al zegt gaat het om de verschillende jacht en theekoepels in dit sprookjesachtige wandelgebied.

Somerense Vennen wandeltocht met de wandelpool
Groepswandeling · 25. juni 2017
Een prachtige wandeltocht in een bosrijke omgeving. Ditmaal organiseerde Sjannie en Hans een wandeltocht ''Somerense Vennen'' in Someren (NB). Een wandeling van zo om en nabij de 17 km. Om 11:00 begonnen we met de wandeling.

Foto's nemen van het Ollands Rondje in Olland (Sint-Oedenrode).
Groepswandeling · 21. mei 2017
Na onze laatste wandeltocht op 30 april was het qua inschrijven voor de tocht van 21 mei wat kort dag. Ondanks dat de groep wat kleiner was hebben we met z'n alle weer genoten van het ''Ollands rondje''. Ook het natuurgebied de Geelders is een prachtig wandelgebied.

Kerklaantje Goirle wandelroute.
Groepswandeling · 30. april 2017
Afgelopen zondag 30 april was het met de wandelgroep weer één en al genieten! We hebben onze auto op de parkeerplaats geparkeerd en daar hebben we ons met z'n alle verzameld. Ik heb weer mooie complimenten gekregen over deze georganiseerde wandeltocht.

Boscafé Boshuis Venkraai met een gezellig terras.
Groepswandeling · 05. maart 2017
Op zondag 5 maart hebben we met de wandelpool een mooie wandeling gemaakt. We waren weer met een leuke en gezellige groep. De wandeling kende veel afwisseling met naast prachtige bossen ook een afwisseling van mooie vennen en landbouwgronden.

Uitkijktoren de Leikeventocht De Moer
Groepswandeling · 29. januari 2017
Zondag 29 januari 2017 was het dan zover, de eerste wandeltocht georganiseerd door Natuurpaden. Bij deze eerste georganiseerde wandeltocht waren we met acht wandelaars. Dit stemde ons zeer tevreden, zeker omdat het de eerste georganiseerde wandeltocht is.