Groepswandeling · 23. september 2017
Dit keer reisde we af naar Afferden (Limburg voor de ''Trage tocht''. Een mooie wandeling van 17 km dit keer georganiseerd door Lei en Petra.

Groepswandeling · 27. augustus 2017
Dit keer een mooie wandeltocht georganiseerd door Mart en Yvette. We reisde dit keer af naar het Belgische Hamont-Achel, een bosrijk gebied in de Belgische Kempen.

''De Koepelroute wandelen met de wandelpool in het Brabantse Achtmaal met als startpunt het Pannehûske.
Groepswandeling · 16. juli 2017
Op zondag 16 juli hebben we met de wandelpool ''De Koepelroute'' vanuit het Brabantse Achtmaal gewandeld. Een sprookjesachtige wandelroute met verschillende thee en jachtkoepels, mooie heide

Groepswandeling · 25. juni 2017
Afgelopen zondag 25 juni hebben we weer genoten van een mooie wandelroute samen met de wandelgroep. Onder leiding van Sjannie een prachtige wandeltocht gewandeld ''Somerse Vennen''.

Groepswandeling · 21. mei 2017
Na onze laatste wandeltocht op 30 april was het qua inschrijven voor de tocht van 21 mei wat kort dag. Ondanks dat de groep wat kleiner was hebben we met z'n alle weer genoten van het ''Ollands rondje''.

Groepswandeling · 30. april 2017
Afgelopen zondag 30 april was het met de wandelgroep weer één en al genieten! Ik heb weer mooie complimenten gekregen over de georganiseerde wandeltocht, daarvoor een ieder dank.

Groepswandeling · 05. maart 2017
Op zondag 5 maart was het weer zover onze tweede wandeltocht efkes zitten de kleine tocht'' vanuit het Brabantse Moergestel. Om klokslag tien uur zijn we vertrokken voor de wandeling van 16 kilometer.

Groepswandeling · 29. januari 2017
Zondag 29 januari 2017 was het dan zo ver, de eerste wandeltocht georganiseerd door Natuurpaden. En deze eerste tocht was meteen een mooie wandeltocht. De Leikeventocht in het Brabantse De Moer ...