Over mij


Wie is Frank Kooij ?

 

Natuurliefhebber organiseert wandeltochten in de provincie Noord-Brabant. Ook maak ik vooral zomers een flink ritje op de fiets. Dit alles doe ik het liefste op de mooiste wandel en fietspaden die ons land rijk is. Ook maak ik regelmatig foto's die ik dan op mijn website plaats en deel met social media.


Contactgegevens:

06 - 48932811

info@natuurpaden.nl

 

Uiteraard kunt u ook contact opnemen via het contactformulier.


Organiseren wandeltochten

Wandelen doe ik al sinds 2009 dit zowel alleen als in gezelschap. Regelmatig wandel ik wandeltochten en dan met name afstanden tussen de 15 en 25 kilometer. Na een aantal tochten te hebben gewandeld kwam bij mij het idee om zelf wandeltochten te gaan organiseren. Wandelen in gezelschap is immers reuze gezellig en je leert zo weer nieuwe mensen kennen.

 

Medio 2016 dacht ik ook na over een goede website zodat wandelaars die interesse hebben om mee te wandelen zich kunnen aanmelden. Er moest nog een domeinnaam komen en na wat nadenken kwam ik op Natuurpaden. ''Wandelen over de mooiste paden in de natuur''. Dit resulteerde in een website die officieel in januari 2017 de lucht in ging.

 

Op zondag 29 januari 2017 organiseerde ik mijn eerste wandeltocht die meteen goed werd bezocht. Het was een succes en er volgden nog een aantal georganiseerde wandelingen. Wil je ook eens gezellig met ons mee wandelen dan ben je bij deze van harte uitgenodigd om eens met ons mee te gaan. Zowel op de website als social media worden de wandeltochten bekend gemaakt. 

Foto's zeggen meer dan duizend woorden