Wandeltochten in Brabant

Deze website is opgericht om in de mooiste wandelgebieden van Brabant wandeltochten te organiseren. We wandelen vooral door de mooiste natuurgebieden van Brabant. De afstanden liggen meest tussen de 15 en 20 kilometer. We willen het overzichtelijk houden dus streven wij naar maximaal 15 deelnemers per wandeltocht. Het tempo is rustig zodat er ook genoeg tijd overblijft voor het maken van een foto.  

 

Zelf een wandelroute insturen

Het is ook mogelijk om zelf een wandeling in te sturen gebruik daarvoor het contactformulier. Heb je zelf mensen waar je regelmatig mee wandelt laat het mij weten dan sluit ik me graag bij de groep aan. Op deze website maak ik dan een leuke samenvatting en plaats ik foto's van de gemaakte wandeltocht.

 

Voorkeur wandeltocht

Heb je een bepaalde voorkeur om ergens te gaan wandelen voor elk initiatief staan wij open. Laat ons ook even weten welke afstanden je het liefst wandelt, wellicht plaats ik de tocht op de website zodat we de wandeltocht in de publiciteit kunnen brengen. Ook hiervoor kun je het contactformulier gebruiken.

 

Gezelligheid staat hoog in het vaandel

Gezelligheid is bij ons heel belangrijk. Gezellig halverwege een tocht samen lunchen in een café, restaurant of bistro. Indien men wil kan er ook naar afloop samen nog wat gedronken worden.

 

Afmelden

Mocht je voor een wandeltocht zijn aangemeld maar kun je niet mee meld u dan het liefst op tijd af en stuur ons een e-mail of stuur een bericht via het contactformulier.

 

Privacy

Al u vertrouwelijke gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden.