Wandeltochten


Deze website is opgericht om in een straal van ongeveer 80 km rondom het Land van Heusden en Altena wandeltochten te organiseren. We wandelen vooral door de mooiste natuur die ons land rijk is. De afstanden kunnen liggen tussen de 10 en 20 kilometer. We willen het aantal deelnemers overzichtelijk houden dus streven wij naar maximaal 15 deelnemers per wandeltocht. Het tempo is rustig zodat er ook tijd overblijft om een mooie foto te nemen.  

 

Zelf een wandelroute insturen

Het is ook mogelijk om zelf een wandeling in te sturen gebruik daarvoor het contactformulier. Heb je zelf mensen waar je regelmatig mee wandelt gezellig laat het mij weten ik sluit me graag bij de groep aan. Op deze website maak ik dan een leuke samenvatting en plaats ik foto's van onze wandeltocht.

 

Voorkeur wandeltocht

Heb je een bepaalde voorkeur om ergens te gaan wandelen voor elk initiatief staan wij open. Laat ons ook even weten welke afstand je het liefst wandelt, wellicht plaats ik de tocht op de website zodat we de tocht in de publiciteit kunnen brengen.

 

Gezelligheid staat hoog in het vaandel

Gezelligheid is bij ons heel belangrijk. Gezellig samen halverwege een tocht samen lunchen in een café, restaurant of bistro. Indien men wil kan er ook naar afloop samen nog wat gedronken worden.

 

Afmelden

Mocht je voor een wandeltocht zijn aangemeld maar kun je niet mee meld u dan het liefst op tijd af en stuur ons een e-mail.

 

Privacy

Al u vertrouwelijke gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden.