· 

Langs de Graafsche Raam 15 km Escharen (NB)

Een nieuw jaar en dus ook weer nieuwe wandelingen. Ook in 2018 hopen we weer een aantal mooie wandelingen te organiseren. Samen met onze wandelaars gaan we weer genieten van een aantal mooie wandeltochten. Dit keer heb ik gekozen voor een wandeltocht in het Brabantse Escharen. We waren weer met een leuk en gezellig groepje. Om klokslag tien uur zijn we vertrokken voor de wandeltocht ''Langs de Graafsche Raam van 15 km. We wandelen door het dal van de Graafsche Raam. Ook wandelen we door het prachtige natuurgebied Langven en de Maurik. Ook konden we onderweg genieten van wilde paarden en Schotse Hooglanders die zich maar al te graag lieten fotograferen.


Ongeveer op halverwege de wandelroute kwamen we aan bij kasteel Tongelaar. Daar namen we onze welverdiende rust en kletsten gezellig wat bij. Het kasteel is al eeuwenoud en dateert uit de 15e eeuw. Rond het Landgoed Tongelaar kunnen we genieten van prachtige akkers, bossen, lanen en mooie boerderijen. Vanuit dit eeuwenoude landgoed vervolgden we onze weg want we zijn nog maar op de helft van onze wandeling. Onderweg was er weer van veel natuurschoon te genieten en te fotograferen. We kregen weer leuke reacties omtrent deze wandeltocht. Bij deze wil ik alle wandelaars weer bedanken voor deze leuke dag en graag tot ziens bij één van onze volgende wandeltochten. 


Foto's Langs de Graafsche Raam.

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.